Otvorena “Lidlova” prodavnica u Kruševcu

U Kruševcu je jutros, na lokaciji Stari aerodrom, otvorena prodavnica nemačke kompanije “Lidl”.

Gradonačelnica Jasmina Palurović u obilasku nove “Lidlove” prodavnice FOTO: CINK – S. Milenković

Imamo čast i privilegiju da otvorimo “Lidlovu” prodavnicu u Kruševcu. Meni je čast da je “Lidl” izabrao Kruševac kao svoju  destinaciju jer će naši građani imati priliku povoljno da kupuju. Grad Kruševac se potrudio da stvori povoljno okruženje za sve one koji  ovde žele da rade, da im ponudi dobre uslove, i kvalitetnu radnu snagu. Drago da ima puno domaćih dobavljača koji su našli svoje mesto u “Lidlovim” rafovima”, kazala je Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca, na svečanom otvaranju.

U novoj “Lidlovoj” prodavnici, investiciji vrednoj 10 miliona evra,  posao je našlo 50 mladih Kruševljana.

Na otvaranju nije bilo velikih gužvi FOTO: CINK – S. Milenković

Nakon veoma srdačnog dočeka tokom otvaranja naših prvih prodavnica, u ime tima “Lidl Srbija” želim da prenesem da smo veoma srećni što ćemo od danas i građanima Kruševca ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine u “Lidlu”. Pored pažljivo odabranog asortimana proizvoda i jedinstvenih “Lidl” brendova, “Lidl” svojim potrošačima nudi i najbolji odnos cene i kvaliteta, koji je izazvao veliko interesovanje potrošača u već otvorenim “Lidl ” prodavnicama“, rekla je predstavnica Lidla Đurđica Kujundžić zahvalivši se lokalnim vlastima i poslovnim partnerima na saradljivosti, kao i budućim potrošačima na strpljenju i toploj dobrodošlici.

Svečano otvaranje “Lidlove” prodavnice u Kruševcu FOTO: CINK – S. Milenković

Pored Kruševca danas su otvorene “Lidlove” prodavnice i u Pančevu i Beogradu, na Čukarici.

Ovoga puta su izostale slike koje smo viđali prilikom otvaranja “Lidlovih” prodavnica u drugim gradovima Srbije pre mesec dana. Da li zbog verskog praznika, Mitrovdana, ili nečeg drugog tek gužvi nije bilo. Oko 7 sati ispred ulaza u prodavnicu bilo je par najupornijih kupaca a u vreme otvaranja, u 8 sati, okupilo se stotinak kupaca.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content