Pokloni i akcije na otvaranju prve Diopta radnje u Kruševcu

Popust od 20% na naočare i besplatni očni pregledi do 27. aprila

0

Povodom otvaranja prve radnje u Kruševcu, u Ulici Vidovdanskoj 1, Diopta je u subotu, 21. aprila pripremila brojna iznenađenja, poklone, besplatne preglede i popuste za sve žitelje ovog grada!

Prvih pet kupaca dobija Diopta poklon karticu u vrednosti od 3.000 dinara, dok će naočare za sunce i dioptrijski okviri najpoznatijih svetskih dizajnera iz bogate ponude ove kompanije celog dana biti na sniženju od 20 odsto.

Diopta će, sa ciljem da što većem broju Kruševljana omogući da prekontrolišu vid, organizovati i besplatne oftalmološke preglede sve do 27. aprila. Građani će moći da se konsultuju sa stručnim lekarskim timom Diopte, zatraže savet, preporuku, ali i odaberu neki od 500 modela dioptrijskih ramova po ceni već od 1.500 dinara.

U ponudi ove radnje već u prvom trenutku će se naći više od 400 ženskih, muških i dečijih modela naočara za sunce već od 4.150 dinara.

Diopta radnja u Kruševcu deo je vodećeg maloprodajnog lanca optičarskih radnji u regionu. Diopta je godinama lider na domaćem tržištu i zastupnik najvećih svetskih brendova, kao što su Boss, Carrera, Celine, Givenchy, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Max mara, Tommy Hilfiger, Dsquared…

Diopta ima i bogatu ponudu kvalitetnih sočiva i prateće opreme, okuplja tim vrhunskih oftalmologa i ima najsavremeniju tehnologiju i opremu.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content