POKRET SLOBODNIH GRAĐANA: Da li će Toplana doživeti sudbinu Apotekarske ustanove?

Pokret slobodnih građana izdao je saopštenje povodom stanja u JKP Gradska toplana.

Svedoci smo da iz godine u godinu Toplana Kruševac propada i da se ceo njen sistem narušava. Neodgovornost nadležnih je dovela do toga da je JKP Gradskoj toplani isključena struja zbog, kako nezvanično saznajemo, duga od više stotina miliona dinara!
Ovim putem  postavljamo pitanja direktoru  Draganu Azdejkoviću ali i nadležnima u Gradskoj upravi, da li će neko odgovarati za toliki dug ?  Koja je sudbina Toplane i njenih radnika? Zbog čega  plate kasne? Zbog čega je  zadnju platu  isplatio grad Kruševac? S obzirom da je poslednjih godina Toplana postala poligon za zapošljavanje stranačkih funkcionera i ljudi, koliki je tačan broj zaposlenih  a koliko stvarna potreba za  radnicima ? Da li postoji plan za zimsku grejnu sezonu i kako će ovoliki dugovi  uticati na istu?  Da li će Toplana doživeti sudbinu gradske ustanove Apoteka Kruševac ?
Pošto su lošim i neodgovornim poslovanjem doveli ustanovu na ivicu egzistencije a samim tim i doveli u pitanje egzistenciju zapošljenih,  pozivamo direktora  Dragana Azdejkovića i nadležne u Gradskoj upravi da izađu u javnost, daju pravu sliku stanja u Toplani, da izađu sa rešenjima za nagomilane alarmantne probleme ili u suprotnom da podnesu ostavke”, navodi se u saopštenju Pokreta slobodnih građana.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content