“ POLJUBI ME “ NA MOSTU LJUBAVI: Dvanaest godina takmičenja u najdužem poljupcu

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano po 12. put u  Vrnjačkoj Banji  14. februara na čuvenom Mostu ljubavi u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe . Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Pobednici su ranijih godina bili birani u 4  kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji par, najstariji par i najlepši par, pa će tako biti i ove godine.

Učesnike očekuju vredne nagrade koje je Turistička organizacija pripremila za zaljubljene parove. Pobednički par očekuju čak tri nagrade, a to su vikend u Vrnjačkoj Banji i romantična večera za dvoje i wellness odmor za dvoje.

“Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekor od 101 minuta biti oboren“ kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content