“Poljubi me” na Mostu ljubavi

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano  jubilarni deseti put u  Vrnjačkoj Banji 14.februara na čuvenom Mostu ljubavi, u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Ovo je deseta godina za redom kako se zaljubljeni parovi iz svih gradova Srbije okupljaju simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji i prosljavljaju svoju ljubav.

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Irena Alurac i Đorđe Božić. Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Pobednici su ranijih godina bili birani u 3  kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji  i najstariji par, a od ove godine uvodi se i četvrta kategorija – najmlađi par (preko 18 godina).

Učesnike očekuju vredne nagrade . Pobednički par očekuju čak tri nagrade, a to su vikend u Vrnjačkoj Banji, vikend na Kopaoniku i romantična večera za dvoje.  Još jedan novitet ove godine je i to da će  publika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada.

 “Ova 2018. godina je definitivno u znaku jubileja. Vrnjačka Banja proslavlja čak 150 godina aktivnog bavljenja turizmom, i u tom duhu organizujemo i ovo deseto po redu takmičenje u najdužem poljupcu. Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekor od 101 minuta biti oborenkaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content