Predstava Zijaha Sokolovića gostuje 18.novembra

Izuzetno aktuelna pozorišna predstava Zijaha Sokolovića pod nazivom “Demokratija” čije igranje organizuje UG “Srbija u pokretu” gostovaće u Kruševačkom pozorištu 18. novembra od 20.00.

Predstava je nastala u okviru kampanje “Biram koga biram”, koju sprovode Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Srbija u pokretu i Media i reform centar Niš, sa ciljem da građanima Srbije pokažu sve manjkavosti postojećeg izbornog sistema kako bi ih angažovali da se aktivno uključe u kampanju za njegovu promenu. Zanimljivost je da se posle svake odigrane predstave održava i diskusija na temu postojećeg izbornog sistema, sa ciljem da se građanima da prostor da izraze utiske, ali i da razgovaraju o tome da li mi zaista biramo svoje predstavnike u parlamentu, ili nam izborni sistem to samo prividno dozvoljava.

Svi oni koji bi želeli da pogledaju predstavu, ali i da se uključe u nacionalnu kampanju, već sada se mogu javiti Srbiji u pokretu putem maila pokreni@srbijaupokretu.org ili na broj telefona 060/451-01-32.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content