Promovisani stipendisti Sportskog saveza Grada Kruševca

0

Sportski savez Grada Kruševac promovisao je novu generaciju stipendista koji će u narednih deset meseci dobijati finansijsku podršku kako bi ostvarili što bolje rezultate.

U narednih deset meseci stipendiju od 4.000 dinara mesečno dobijaće petoro sportista koji su ispunili kriterijume Sportskog saveza Grada Kruševca.

Stipendisti su Luka Milić, član Badminton kluba “Zmajevi” i juniorski reprezentativac Srbije, Nevena Simić iz Karate kluba “Kruševac”, Marija Treskavica, članica Dečjeg gimnastičkog kluba “Napredak”, kadetski reprezentativac Srbije u karateu David Rakić iz Karate kluba “Napredak” i Bogdan Obradović iz Karate kluba “Šampion”, vicešampion Balkana u juniorskoj konkurenciji.

Ovo je prvi put posle dužeg perioda da Sportski savez, uz pomoć grada, dodeljuje stipendije talentovanim sportistima. Mislim da će im ove stipendije biti motiv da budu još bolji sportisti i đaci”, rekao je Bojan Obradović, predsednik Sportskog saveza Grada Kruševca.

Gradonačelnik Dragi Nestorović je naglasio da su na ovaj način sportisti izjednačeni sa dobrim đacima i studentima koje grad stipendira.

Sportski savez Kruševca prvi put je stipendije talentovanim sportistima dodelio 2003. godine.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content