PROTESTI U KRUŠEVCU: “Smeniti odgovorne za prebijanje demonstranata u Beogradu!”

Oko 150 Kruševljana i večeras je protestovalo protiv aktuelnog režima dajući podršku demonstrantima u Beogradu i drugim gradovima.

Nakon okupljanja na Trgu kosovskih junaka protestanti su se zaputili prema prostorijama SNS u Balkanskoj ulici gde su otpevali himnu “Bože pravde” a potom demonstrativno okrenuli leđa lokalnom sedištu naprednjaka.

Imamo puno zahteva za ovu vlast ali večeras samo jedan. Zahtevamo da se smene i kazne odgovorni za prebijanje građana u Beogradu. Tražimo smenu direktora policije i direktora BIA, kazala je u ime okupljenih građana Duška Milosavljević što su prisutni propratili skandiranjem “Gašiću lopove!”

Građanin koji se predstavio kao Mlađa kazao je da je njegov sin, student, pretučen u Beogradu i dodao da “dva brata Gašića drže čitav Kruševac”.

I večerašnji skup obezbeđivao je veliki broj policajaca u uniformi i civilu.

FOTO: S. Milenković – CINK

You might also like More from author

2 Comments

  1. Krusevljanka says

    Kako vas nije sramota.Kao prvo ovi koji su izasli i koji pricaju tako za Gašića treba ih biti sramota da setaju ulicom.Nikom se ne moze udovoljiti.Ali pre svega treba reci da je Krusevac postao najlepsi i najcistiji grad licno zahvaljujuci tom direktoru BIJE.Kolko je uradio za Krusevac i da budemo srecni dok nam je on gore.Za Krusevac niko nikad nije mrdnuo prstom sem njega.

  2. cika Pera says

    Protesti su postali glupi i dosadni a pogotovo “gospoda ispucalih peta” koja NEMAJU sta da ponude normalno nasem narodu! Treba da shvate da smo mi mala i siromasna zemlja i da samo na jeziku mislimo da smo najpametniji! Svi ovi koji se bune ne bi ni prstom mrdnuli za nase probleme, i zato neka se POKRIJU usima i flaster na usta!!!

Comments are closed.

Skip to content