Protesti u Kruševcu

Jaka kiša nije sprečila oko stotinak Kruševljana da se i večeras okupe ispred zgrade Gradske uprave i protestuju “protiv diktature”.
 
Među okupljenima je najviše bilo mladih, studenata i srednjoškolaca.
 
Nakon 15 minuta, noseći zastavu Srbije, i uz povike “Dole diktatura”, okupljeni su krenuli u šetnju glavnom gradskom ulicom, do trga Fontana i nazad.
 
Naredno okupljanje zakazano je za sutra u 18 časova.

You might also like More from author

5 Comments

 1. Laza says

  Kojih stotinak ljudi? Očigledno ne znaš da brojiš 😀

 2. Miroljub says

  Ova “pobuna” po Srbiji, ovakva kakva je trenutno, odgovara samo onome protiv koga se bundžije bune. Jer, kaže on, “Srbija je demokratska zemlja i svako ima pravo na protest, sve dok su protesti mirni”. Pa, naravno, da nisu mirni onda mu ne bi odgovarali. Ovako, samo voda na njegovu vodenicu…

 3. 56% says

  Nije tacno da je bilo stotinak ljudi, bili su tacno svi glasaci opozicije, nekih 300 ljudi, hahahaha

  1. vecita opozicija says

   Gospodine, sa takvim razmisljanjem, pretpostavka je da poticete sa ruralne sredine, optereceni hranjenjem samo svog stomaka. Srbija generalno zivi veoma lose, a pametan narid odlazi iz zemlje, ali vi to ne mozete da vidite jer vam je dovoljno da imate Leba, Pastrmu i da igrate Uzmi Racun. Zelim vam buducnost za kakvu ste glasali. ….. Hvala

 4. Miki says

  „Stotinak ljudi”? Kako da ne. Toliko ih nije bilo ni sa slucajnim prolaznicima i policajcima u civilu. Ti zgubidani na ulici ne znaju zasto i za koga igraju tu igru, ali ono sto se zna jeste da neki lokalni opozicionari vec jasu na tome i pokusavaju da tako postanu poznati. Samo se brukaju, sve vise iz dana u dan… A vama molba za objktivno i nepristrasno izvestavanje.

Comments are closed.

Skip to content