САОПШТЕЊЕ КРУШЕВАЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Нетачне тврдње о инцидентима на периферији града!

0

Министарство унутрашњих послова обавештава јавност да су апсолутно нетачне тврдње, које су појавиле у појединим медијима, да су учестали инциденти на периферији Крушевца.

Полицијској управи у Крушевцу пријављен је један догађај разбијања прозорског стакла и полицијски службеници су одмах изашли на терен и установили да су извршиоци деца. О свему је обавештено Више јавно тужилаштво у Крушевцу које је квалифоковало кривично дело уништење и оштећење туђе ствари које се гони по приватној тужби.

Будући да су извршиоци деца која се по законима кривично и прекршајно неодговорна лица, обављен је разговор са њиховим родитељима, а након тога су оштећеном човеку уступљени подаци родитеља у циљу обештећења. Такође, Полиција је о догађају доставила и извештај Центру за социјални рад у Крушевцу.

Подсећамо и да је полиција веома брзо након два поменута разбојништва извршених у продавници пронашла и ухапсила извршиоце, о чему је јавност обавештена саопштењем.

Истичемо да припадници Министарства унутрашњих послова обављају редовну патролну делатност на подручју Полицијске управе Крушевац и да све послове из свог делокруга обављају законито, професионално и апелујемо на медије да не објављују неистините и непроверене информације и тиме обмањују и узнемиравају грађане. Такође, подсећамо медије да се увек могу обратити МУП-у са питањима у вези свих догађаја из области безбедности грађана и имовине, како би информација била потпуна и истинита.

Припадници Полицијске управе Крушевац наставиће да испуњавају своју улогу у друштву као људи и као професионални припадници службе безбедности.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

19 − 10 =

Skip to content