ŠOK TERAPIJA U NAPRETKU: Kompletno rukovodstvo podnelo ostavku!

Nakon poraza od Rada kompletno rukovodstvo FK Napredak podnelo je ostavku!

Očekivalo se da će Napredak ovog proleća krenuti uzlaznom linijom. Angažovan je iskusni stručnjak Milan Đuričić, klupsko rukovodstvo ispunilo je i sve druge želje sportskog sektora. Stigla su tražena pojačanja, ekipi je omogućeno da se priprema u optimalnim uslovima u Antaliji.

U međuvremenu, Upravni odbor je uspeo u potpunosti da klub finansijski stabilizuje, odrađeno je i interno uređivanje svih akata, do pred kraj dovedeno i eksterno i infrastrukturno uređenje stadiona, koji je već jedan od najlepših u zemlji.

Rezultati su, međutim, ispod svih očekivanja, a kap koja je prelila čašu je poraz na domaćem terenu od Rada, direktnog rivala u borbi za opstanak i Napretkovo rukovodstvo se odlučilo za radikalan potez – podnelo je kolektivnu ostavku! Kao čin moralne odgovornosti i sa nadom da se eventualno može pronaći neko – ko će spasiti klub ispadanja iz elitenog srpskog ranga“, navodi se u saopštenju.

 

 

You might also like More from author

1 Comment

  1. Slađan says

    U zemlji se favorizuju samo Zvezda i Partizan. dobijaju pare iz budžeta a rezultati nikakvi. Šta znači titula u Srbiji? Osim statistike da je neki klub osvojio istu. Znate li šta bi značilo da se sredstva iz budžeta ravnomerno rasporede svima, po ranijim rezultatima. Bio bi i bolji fudbal i više bi dece želelo da se bavi sportom. Ovako samo je jagma za parama, što je jako i žalosno.

Comments are closed.

Skip to content