СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД: Рукометашице потврдиле пласман у елиту!

Победом над екипом Радничког из Београда, 31:20, рукометашице Напретка потврдиле су прво место у Првој Б лиги и пласман у елитно друштво српског женског рукомета!

У 18 утакмица Крушевљанке су забележиле 15 победа, два ремија и само један пораз, и за два бода надмашиле другопласирану Црвену звезду која ће такође догодине играти у АРКУС лиги.

За разлику од рукометашица које иду у виши ранг фудбалери Трајала ће у нижи ранг. Поразом од Мачве у Шапцу, 1:2, “гумари” су изгубили и теоретску шансу да остану у Првој лиги Србије. Сезону затварају у недељу, утакмицом против последњепласираног Рада.

До краја такмичења у Зони “Запад” остала су још три кола а ко ће отићи у Српску лигу Исток још не може да се наслути. У 27. колу Јединство 1936 је победило Виноградар у Злегињу са 4:2, рембас Орлове са 2:1 а Морава 1918 у Ћуприји Слогу из Деспотовца са 3:1.

У наредном колу Морава 1918 гостује код Трстеника, Јединство 1936 дочекује Жупу а Рембас иде код Благотина. Чини се да ће важну улогу у расплету у Зони “Запад” имати Трстеник ППТ. Трстеничани у 28. колу дочекују Мораву а у последњем Рембас.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content