STRANKA SLOBODE I PRAVDE: “Da smo mi na vlasti umesto koncerata đaci bi imali besplatne udžbenike i užine!”

0

Na konferenciji za novinare predstavnici Stranke slobode i pravde govorili su o rekonstrukciji škole u Parunovcu, bojkotu izbora i medijskoj blokadi.

“Pre tačno godinu dana, 12. septembra 2018. godine, poslao sam dopis kabinetu predsednika Srbije, predsednici Vlade Srbije i ministru prosvete sa pitanjem šta se dešava sa školom u Parunovcu? Školska zgrada se nalazi u očajnom stanju jer se fasada runi a delovi otpadaju. Nakon dva meseca dobio sam odgovor da su “radoi u toku”. Činjenica je da na tom objektu, osim u jednom manjem delu, nije urađeno ništa”, kazao je Ivan Mandić, predsednik Inicijativnog odbora GO SSP u Kruševcu.

Mandić je naglasio da SSP ima “drugačije prioritete od SNS”.

“Da je SSP na vlasti đaci u Kruševcu bi imali besplatne udžbenike. Naši sugrađani bi bili uskraćeni za jedan ili dva koncerta, koji su koštali oko 10.000.000 dinara ali bi za taj novac oko 1.900 đaka dobilo besplatne udžbenike i užinu”, dodao je Mandić.

Mandić je naglasio da su “pojedini članovi SNS finansijski znatno napredovali u odnosu na 2011. i 2012. godinu kada su imali problematične živote i ugroženu egzistenciju”.

“Sem Bobana Jovanovića niko iz SSP nije bio na nekoj državnoj ili gradskoj funkciji. U SNS je veliki broj kadrova koji su bili na vlasti od 2000. do 2019. godine. Najkonstantniji je Dragan Azdejković koji menja članske karte i košulje. Jedino je njegova nesposobnost nepromenljiva”, zaključio je Mandić.

Marija Ilić Paunović je podsetila da  će SSP bojkovati naredne izbore jer je to “jedini način otpora ovom nenormalnom sistemu”.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content