STRANKA SLOBODE I PRAVDE: “Još jedna obmana vlasti”

Povodom obustave postupka javne nabavke i remonta kotlova u Gradskoj toplani oglasio se Gradski odbor Stranke slobode i pravde.

Nakon cele zime bez grejanja, “moralne” ostavke direktora Dragana Azdejkovića, koji je istu još moralnije povukao nakon par dana, i pompezno najavljene pomoći za kruševačku toplanu od strane Aleksandra Vučića 24. februara ove godine, Kruševljani će izgleda, ipak, morati da čekaju i sledeću zimu u neizvesnosti.
Na dan 22. februar 2019. godine, samo dva dana pred miting SNS i Aleksandra Vučića u Kruševcu, Gradska toplana je objavila postupak javne nabavke za remont kotlova. Obećanje predsednika o pomoći Toplani je trajalo koliko i svako drugo obećanje koje je dao.

Dana 19. marta 2019. obustavljen je potupak javne nabavke i remonta kotlova.

Stranka slobode i pravde obaveštava građane Kruševca da je po sredi još jedna obmana aktuelne vlasti. Još jednom podsećamo da je stanje u Gradskoj toplani katastrofalno i da aktuelna vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom, nastavlja da zanemaruje hronični problem građana, odnosno korisnika centralnog grejanja, koji će, po svemu sudeći, dočekati još jednu zimu hladnih kuća i stanova.

Pozivamo građane da zajedno, kolektivno, podnesemo tužbe i krivične prijave protiv odgovornih u Gradskoj upravi i gradskoj toplani Kruševac, kako ne bismo još jednu godinu plaćali hladne radijatore. Smatramo da je pravovremena reakcija od suštinskog značaja”, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content