Takmičenje u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi

Takmičenje u najdužem poljupcu biće održano po deveti put u  Vrnjačkoj Banji  14. februara na Mostu ljubavi.

Učesnike očekuju vredne nagrade. Za pobednike Wellness vikend boravak u Hotelu “Kralj“ u Vrnjačkoj Banji, “Frikom” proizvodi, “Ravanica” slatkiši, tretmani u wellness centru “Fons Romanus”,  svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje……

Ove godine je ustanovljena i nova nagrada “Najlepši za najlepše“. Predstavnici najekskluzivnijeg hotela u Vrnjačkoj Banji “Solaris“ će dodeliti romantični wellness vikend za najlepši par.

“ Ove godine nam je zima pokazala svoje zube,  i nekako je normalno da tražimo blizinu druge osobe i neograničeno opuštanje, a pravo mesto za to je Vrnjačka Banja i takmičenje u najdužem poljupcu. Neka vam to bude ideja za ovogodišnji Sveti Trifun i Dan zaljubljenih. Ovo je pravi način da rasplamsate svoju ljubav, poljupcima na javnom mestu“, kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke banje koja  organizuje ovaj događaj.

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Irena Alurac  i Đorđe Božić. Oni su se 2015. godine ljubili 101 minut. Pobednici će biti izabrani u tri  kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefone Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content