Tri Kruševljanke nastupaju za ragbi reprezentaciju Srbije

Tri igračice Ragbi kluba “Kruševac” – Ivana Srejić, Sandra Jelić  i Olgica Simić, nastupiće za reprezentaciju Srbije na Prvenstvu Evrope – B grupa, koje se ovog vikenda održava u Sarajevu.

Ivani Srejić (25) ovo je treći nastup na Prvenstvima Evrope dok će Sandra Jelić (19) i Olgica Simić (19) debitovati na zvaničnim takmičenjima. U protekle dve godine one su imale više nastupa za Srbiju na raznim turnirima.

U Sarajevu će za Srbiju igrati još jedna Kruševljanka. Marija Gmitrović, članica ŽRK “Beograd”,  se posle dvogodišnje pauze vratila u reprezentaciju i zadobila poverenje trenera Milana Orlovića i Marka Milosavljevića.

Na takmičenju u Sarajevu, na stadionu “Asim Ferhatović”,  nastupiće 16 repretentacija podeljenih u četiri grupe. Prvog dana Srbija će igrati protiv Slovačke, Bugarske i Litvanije. Drugog dana su na programu utakmice za plasman.

Stefan Simić (17), talentovani igrač “Kruševca” trenutno se nalazi u Karatašu, na Kampu perspektivnih sportista. Ovaj kamp je prva selekcija za reprezentaciju Srbije do 18 godina.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content