TRIBINA O POLOŽAJU MLADIH U ĆIĆEVCU: “Na mladima sve(t) ostaje”

U petak, 27. avgusta, u hotelu “Plaža” u Varvarinu biće održana tribina  „Na mladima sve(t) ostaje“, u organizaciji udruženja “Okular” iz Ćićevca.

Na tribini ćemo razgovarati o omladinskoj politici, aktivizmu, predstavljati istraživanja o potrebama i stavovima mladih u opštini Ćićevac, regionu, ali i državi sa eminentnim sagovornicima/ama na ove teme.

Projekat “Na mladima SVE(T) ostaje” ima za cilj da poveća učešće mladih u procesima planiranja i donošenja odluka u opštini Ćićevac kroz motivisanje donosioca odluka za razvoj i unapređenje omladinske politike u Ćićevcu.

Udruženje Okular nastoji da informiše i edukuje mlade sa teritorije opštine Ćićevac o značaju uključivanja u omladinsku politiku,  donosioce odluka o značaju participacije mladih i kreiranju uslova za njihovo aktivno učešće u procesima planiranja i donošenja odluka, zagovara osnivanje Kancelarije za mlade u opštini Ćićevac, poveća participaciju mladih u procesu izrade Lokalnog akcionog plana za mlade u opštini Ćićevac i zagovara izdvajanje budžetskih sredstava za mlade u opštini Ćićevac u skladu sa LAP-om za mlade“, ističu u “Okularu”.

 

 

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content