U SUSRET DANU OPŠTINE: Najviša priznanja Varvarina za tri ministarstva

0

Najviše priznanje koje se dodeljuje povodom Dana opštine Varvarin, 23. septembra, ove godine dobiće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastruktur,  Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Plaketu opštine Varvarin Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dobiće za uspešnu saradnju i pomoć na izgradnji kanalizacione mreže na teritoriji opštine Varvarin kroz projekat “Čista Srbija”.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave dobiće plaketu za uspešnu saradnju i realizovane projekte na poboljšanju života i rada građana opštine Varvarin a Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za uspešnu saradnju i pomoć u realizaciji projekata na unapređenju i razvoju ruralne infrastrukture u opštini Varvarin.

Plakete će na dan opštine Varvarin dobiti i  “Kalem Gogi doo” iz Varvarina za pruženu pomoć korisnicima Narodne kuhinje i Centra za socijalni rad u Varvarinu kroz donacije u hrani; Odsek za urbanizam i građevinarstvo Opštinske uprave opštine Varvarin za postignute rezultate u radu i uspešnu saradnju sa organima opštine Varvarin na relizaciji kapitalnih projekata; Ljubivoje Čapaković iz Donjeg Katuna za dugogodišnji uspešan rad i postignute rezultate u oblasti socijalne zaštite i obezbeđivanju boljih uslova za život i rad izbeglica, interno raseljenih lica i drugih socijalno ugroženih kategorija i Ljiljana Janićijević iz Toljevca za podvig godine, spašavanje dvogodišnjeg dečaka iz septičke jame.

Na dan opštine Varvarin biće uručeno i pet zahvalnica pojedincima i organizacijama.

Novčane nagrade, u iznosu od po 10.000 dinara, dobiće učenici generacije svih pet osnovnih i Srednje škole u opštini Varvarin: Stefan Pantić (Srednja škola Varvarin), Janja Todorović (OŠ “Jovan Kursula”), Bojana Biševac (OŠ “Mirko Tomić”), Matija Mladenović (OŠ “Sveti Sava”), Boris Pavlović (OŠ “Dragi Makić” Bošnjane) i Jelena Gilić (OŠ “Heroj Mirko Tomić”).

Po 7.500 dinara dobiće 16 učenika, nosioci “Vukove diplome” dok će osvajači nagrada na republičkim takmičenjima dobiti po 15.000 odnosno 20.000 dinara a njihovi profesori 10.000 i 12.500 dinara.

Po prvi ove godine opština Varvarin će novčano nagraditi najuspešnijeg studenta i đake koji su ostvarili izuzetne rezultate na sportskim takmičenjima. Ovogodišnji dobitinici nagrade od 20.000 dinara su
studentkinja Ivana Luković iz Zalogovca, bokser Vasilije Đurđević iz Obreža, te karatistkinje Anđela Milojević iz Donjeg Katuna i Hristina Bogdanović iz Varvarina.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

14 − 12 =

Skip to content