UDRUŽENJE “OSMEH NA DLANU”: Humanitarna izložba radova

0

Povodom obeležavanja Svetskog dana osoba sa invaliditetom , 3.decembar, Udruženje za pomoć i unapređenje položaja dece i mladih sa smetnjama u razvoju ”Osmeh na dlanu”, u partnerstvu sa Udruženjem za pomoć osobama sa autizmom Kruševac,  realizuje humanitarnu izložbu radova.

Biće izloženi radovi izrađeni na radionicama po projektu ”Svi smo različiti ali jednako važni” odobrenom na konkursu za implementaciju Lokalnog akcionog plana za  mlade grada Kruševca, uz podršku Kancelarije za mlade Kruševac a koji finansira Grad Kruševac.

Ova izložba radova, kao završna projektna aktivnost, predstavlja uspeh naših članova kako bi pokazali i dokazali da  ”Svi smo različiti ali jednako važni”. Pozivamo sugrađane da posete našu humanitarnu izložbu, pogledate naše radove i sa našim članovima, učesnicima radionica koji su u ove radove ugradili puno truda, želja i ljubavi, svako prema svojim mogućnostima, razgovarate i prepoznate njihovu volju i snagu kao i njihovih roditelja, da budu društveno korisni članovi lokalne zajednice”, ističe Svetlana Ivanović iz Udruženja “Osmeh na dlanu”.

Humanitarna izložba će biti održana 3.decembra 2022.godine, na Trgu mladih, u periodu od 12 do 15 časova.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content