VAŽNO OBAVEŠTENJE IZ “VODOVODA”: Plansko isključenje vode u subotu, 4. juna

0

JKP „Vodovod – Kruševac“ obaveštava građane da će zbog planskih aktivnosti na magistralnom cevovodu Ø1000 u periodu od 04.06.2022. godine od 01.00 čas iza ponoći do 04.06.2022. godine do 20.00 časova biti potpuno obustavljeno vodosnabdevanje preko postojećeg sistema vodosnabdevanja.

JKP „Vodovod – Kruševac“ planira da 04.06.2022.godine od 20.00 časova počne sa upuštanjem vode u sistem. Ovakva voda, koja će u navedenom vremenskom intervalu biti upuštena u sistem moći će da se koristi za sanitarne potrebe do objavljivanja konačnih rezultata i analiza Zavoda za javno zdravlje Kruševac, koji je ovlašćen da posle ispitivanja kvaliteta vode i dobijenih pozitivnih rezultata, proglasi da je voda ispravna i za piće (nakon izvršenja svih neophodnih i nužnih analiza koje će Zavod za
javno zdravlje Kruševac izvršiti). Tek nakon zvaničnog izveštaja Zavoda za javno zdravlje Kruševac ova voda će biti za piće.
U periodu obustave vodosnabdevanja, snabdevanje pijaćom vodom vršiće se preko pokretnih i fiksnih cisterni. Takođe, snabdevanje vodom za piće preko pokretnih i fiksnih cisterni vršiće se do momenta proglašenja ispravnosti vode za piće od strane Zavoda za javno zdravlje preko postojećeg sistema vodosnabdevanja.

Raspored vodosnabdevanja preko pokretnih i fiksnih cisterni biće blagovremeno objavljen preko sredstava javnog informisanja (televizija, radio, pisani i internet mediji) i sajta JKP „Vodovod – Kruševac“ i na profilima društvenih mreža (Fejsbuka i Instagrama @vodovodks).

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

5 × 5 =

Skip to content