ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Привремено затварање Моравског коридора од Ћићевца до Кошева

Због завршних радова пред свечано отварање деоница Моравског коридора од Ћићевца до Кошева биће привремено затворена.

Oбавештавамо вас да је због пуштања у саобраћај Поддеонице 3: Макрешане – Крушевац (Кошеви) ауто-пута Е761: Појате-Прељина (”Моравски коридор”), планираног за четвртак, 7. децембра 2023. годинеу 15 часова, биће неопходно извршити затварање предметног ауто-пута на делу од денивелисане раскрснице „Ћићевац“ до кружне раскрснице „Кошеви“. Затварање је неопходно због извођења завршних радова на Поддеоници 3: Макрешане – Крушевац (Кошеви), а у циљу безбедног функционисања саобраћаја.

Затварање ће се извршити у периоду од 6. децембра 2023. године у 00:00 часова до пуштања Поддеонице 3 у саобраћај тј. дo 7. децембра 2023. године у 15 часова.

Током затварања наведеног дела ауто-пута, саобраћај ће бити преусмерен на алтернативну мрежу саобраћајница, на подручју града Крушевца улицама Балканском, Југ Богдановом и Цара Лазара.

У поменутом периоду одређена је забрана заустављања и паркирања у улици Цара Лазара десном страном од улице Војислава Илића до улице Страхињићеве и у улици Југ Богдановој од улице Бријанове до улице Копаоничких жртава.

Обзиром да се очекује повећана фреквенција саобраћаја апелујемо на грађане, да у поменутом периоду поштују забрану заустављања и паркирања и користе алтернативне саобраћајнице.

Како би се планирана измена режима саобраћаја спровела на што ефикаснији начин, предвиђено је и присуство патрола саобраћајне полиције дуж алтернативне путање, које ће свим учесницима у саобраћају бити од помоћи давањем неопходних обавештења, а у случају потребе, и регулисањем протока саобраћаја на свим критичним локацијама.

Након пуштања у саобраћај Поддеонице 3: Макрешане – Крушевац (Кошеви), успоставиће се затворени систем наплате путаринена делу ауто-пута од Појата до Крушевца (Кошева)“, наводи се у саопштењу достављеном медијима.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content