Za ubistvo komšije 12 godina zatvora!

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrio je presudu Višeg suda u Kruševcu kojom je Dušan Pavlović  iz Trstenika osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva komšije Dragiše Kostića.

U predmetu Dušana Pavlovića iz Trstenika, doneta je pravnosnažna presuda Apelacionog suda u Kragujevcu kojom je usvajanjem žalbe Višeg javnog tužioca u Kruševcu, preinačena presuda Višeg suda u Kruševcu samo u delu odluke o kazni, tako što Apelacioni sud u Kragujevcu okrivljenog Dušana Pavlovića, zbog krivičnog dela ubistvo iz člana 113 KZ, za koje je oglašen krivim prvostepenom presudom, osuđuje na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, u koje mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru, dok je žalba branioca okrivljenog Dušana Pavlovića odbijena kao neosnovana, a prvostepena presuda u nepreinačenom delu potvrđena”, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu.

Dušan Pavlović je 23.juna 2016.godine , sa više uboda nožem, ubio komšiju Dragišu Kostića (59) u prigradskom naselju Pejovac.

Zločin se dogodio ispred prodavnice „Koles“, čiji je vlasnik bio Dragiša Kostić. Kuće ubice i ubijenog nalaze se na 20 metara jedna od druge, a porodice Pavlović i Kostić su, pre ovog brutalnog zločina, bile u dobrim odnosima.

Nakon što su popili malo više piva Pavlović i Kostić su se sporečkali oko navodne krađe gajbica a epilog je bilo brutalno ubistvo nožem.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content