Kruševac od Mozzarta dobija teren „Dragan Milosavljević“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U okviru akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“, u petak, 13. jula  2018. godine, u 18 sati, u Kruševcu će svečano biti otvoren obnovljen košarkaški teren posvećen Draganu Milosavljeviću.

Igralište se nalazi u Ulici Prvomajska bb, na Bagdali. Rekonstruisani teren će otvoriti lično košarkaški reprezentativac Dragan Gagi Milosavljević.

Svim mladim sportistima i rekreativcima koji će teren koristiti, poznati igrač Malage ostaviće poruku na specijalnom grafitu koji će naredne generacije košarkaša iz Kruševca motivisati da vredno treniraju i trude se da jednog dana i oni zablistaju među profesionalcima.

Svečanom otvaranju terena prethodiće i revijalna utakmica koju će odigrati mladi košarkaši iz KK „Napredak“, a u okviru programa biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki, u kom će najbolji šuteri biti nagrađeni vrednim novčanim nagradama.

Teren u Kruševcu je 62. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart “Sto terena za jednu igru”.  Igralište je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kao i kliritne table i zglobne obruče, ali i tribine i klupe sa kojih je Kruševljani moći da uživaju u treninzima i utakmicama koje će njihovi sugrađani koji se bave košarkom organizovati na terenu „Dragan Milosavljević“.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

one + 3 =