AKCIJA “DA SE RADI I GRADI PO TVOM”: Građani predlažu probleme koje treba rešiti

0

Opštinsko veće opštine Trstenik raspisalo je Javni poziv za finansiranje projekata od javnog interesa- Akcije „Da se radi i gradi po tvom“ .

Opština Trstenik će sufinansirati u 2022. godini projekte od javnog interesa kroz sprovođenje Akcije „Da se radi i gradi po tvom“ koja omogućava neposredno učešće građana u rešavanju dela problema lokalnih zajednica (manjih zahteva na uređenju javnih površina) u saradnji sa opštinom Trstenik.

Odlukom o budžetu opštine Trstenik za 2022. godinu opredeljena su sredstva za ovu namenu u visini od 2.000.000 dinara. Sredstva za ove namene obezbeđena su kroz naplatu poreza na imovinu i koristiće se za realizaciju Akcije „Da se radi i gradi po tvom“.

Opština Trstenik sufinansira maksimalno 90% opravdanih troškova projekta, s’tim da taj iznos ne može biti veći od 500.000,00 dinara, dok iznosi od minimalno 10% opravdanih troškova projekta obezbeđuje podnosilac projekta (grupa građana) volonterskim radom, iz sopstvenih sredstava ili kroz podršku lokalnih privrednika.

Konkurs traje do 18.07.2022.godine.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

12 + twenty =

Skip to content