Aleksandar Vučić počasni građanin Opštine Trstenik

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeljeno je zvanje počasnog građanina Opštine Trstenik.

Ovo priznanje dodeljeno mu je povodom Dana opštine, 17. oktobra.

Prema rečima Aleksandra Ćirića, predsednika Opštine Trstenik, “Aleksandru Vučiću je nagrada dodeljena zbog doprinosa u reindustrijalizaciji Trstenika”.

Vučić je uspeo da dovede mnoge investitore u naš grad, i zbog toga nam je budžet u suficitu. Zahvaljujući tome imamo puno ulaganja u putnu i komunalnu infrastrukturu. Lepe stvari su se izdešavale prethodnih godinu dana u Trsteniku, a sve zahvaljujući politikom predsednika Srbije“, kazao je Ćirić.

Priznanje je u ime predsednika Srbije primio  njegov savetnik za bezbednost Milorad Veljović, nekadašnji direktor policije.

Pre pet godina, 2013. godine, Aleksandar Vučić je dobio Vidovdansku nagradu, najveće priznanje koje dodeljuje Grad Kruševac.

Na svečanoj akademiji povodom Dana opštine Trstenik i 100 godina od oslobođenja u Prvom svetskom ratu podeljena su i druga priznanja.

Priznanje zaslužne građanke Trstenika dobila je Anđelka Atanasković, direktorka PPT Namenska, za dugogodisnji rad i ostvarenja u privredi, a priznanje je dobila i “Namenska”.

Preduzeće “Srbijavode” dobilo je priznanje za rad i za izuzetnu saradnju sa lokalnom samoupravom.

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, opština Laško iz Slovenije i nekadašnji fudbaler Dragiša Binić dobili su zahvalnice opštine Trstenik.

FOTO: Facebook – Tanjug/Dragan Stanković

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content