Bratislav Gašić predvodi listu naprednjaka u Kruševcu!

Bratislav Gašić, potpredsednik SNS i bivši ministar odbrane, predvodi  listu kandidata koalicije “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”  za predstojeće lokalne izbore.

Gradski odbor SNS prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila. Prvi na listi kandidata za odbornike je Bratislav Gašić, drugi gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, treća zamenica gradonačelnika Jasmina Palurović a četvrti Živorad Miloradović, šef odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu.

Jovana Dunjić je osma na listi koalicije "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" za lokalne izbore FOTO: S. Milenković
Jovana Dunjić je osma na listi koalicije “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” za lokalne izbore FOTO: S. Milenković

Pored Srpske napredne stranke na listi “Koalicija: Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” nalaze se i Socijaldemokratska partija, PUPS, Pokret socijalista, Srpska narodna partija, Nova Srbija, SPO i Ujedinjena seljačka stranka. Ova lista je predata u ponedeljak, u 23.55 časova, sa 2.491 potpisom”, kazala je na konferenciji za novinare Jovana Dunjić, portparolka Gradskog odbora SNS, koja je osma na listi odborničkih kandidata.

Zanimljivo da se među kandidatima za odbornike nije našao Nenad Andrić, predsednik Gradskog odbora SNS.

Uvereni smo da su ponuđeni kandidati pravi i da će raditi u interesu svojih komšija, prijatelja i sugrađana. Prioritet je podizanje životnog standarda na selu i omogućavanje uključivanja mladih u sve tokove društvenog i javnog života, Na našoj listi zastupljeno je više od 35 odsto žena, što pokazuje koliko je Srpska napredna stranka spremna da se suoči sa stereotipima i predrasudama koje stoje na putu ka Evropskoj Uniji”, dodala je Jovana Dunjić.

Na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” za republičke izbore našlo se troje kandidata iz Kruševca, dr Vesna Rakonjac, dr Dragana Barišić i Ivan Manojlović.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content