ČETVRTI MAXI SUPERMARKET U KRUŠEVCU OTVOREN UZ PODRŠKU LOKALNOJ ZAJEDNICI

Povodom otvaranja nove prodavnice podrška pružena Centru za osobe sa Invaliditetom

Kruševac, 7. mart 2024 – Nov, četvrti po redu Maxi supermarket u Kruševcu danas je svečano otvorio svoja vrata na adresi Balkanska 104. U modernom ambijentu nove prodavnice kupce su uz prepoznatljiv i kvalitetan asortiman proizvoda dočekali ljubazni zaposleni, a kompanija Delez Srbija je povodom otvaranja ove prodavnice pružila i podršku lokalnoj zajednici.

Asortiman novootvorenog supermarketa prostire se na više od 500m2 i kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda među kojima se posebno ističe bogata ponuda uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, raznovrstan izbor mesa, delikatesa, kao i ukusnih peciva Maxi pekare. Uz više od 20 zaposlenih koji će svakodnevno asistirati svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i parking ispred prodavnice. Osim toga, pored tri regularne kase za plaćanje, instalirane su i tri samouslužne, što će nabavku u ovoj prodavnici učiniti još efikasnijom.

Povodom otvaranja nove prodavnice, kompanija Delez Srbija je pružila i podršku lokalnoj zajednici. Tako je nakon svečanog otvaranja četvrtog Maxi supermarketa u Kruševcu ček u iznosu od 500.000 dinara uručen Centru za osobe sa invaliditetom Kruševac, a primaoca donacije odabrali su upravo zaposleni iz Maxi supermarketa u ovom gradu.

I u ovom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći bogatu ponudu privatne robne marke koju odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta. Veliki broj ovih proizvoda obeležen je plavom oznakom „Omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou. Tako kupci lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Otvaranje još jednog Maxi supermarketa pokazatelj je posvećenosti kompanije Delez da kvalitetnu nabavku po meri modernog kupca učini dostupnijom što većem broju građana, istovremeno osluškujući okruženje u kom posluje i odgovarajući na njegove potrebe kroz pružanje podrške lokalnoj zajednici.

Unutrašnjost prodavnice
Unutrašnjost prodavnice
Pijaca
Pijaca
Uručenje čeka Centru za osobe sa invaliditetom
Uručenje čeka Centru za osobe sa invaliditetom

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content