COVID-19 SE ŠIRI PO OKRUGU: Prvi oboleli u Varvarinu lekar!

Na  području Rasinskog okruga korona virus potvrđen kod 14 pacijenata, od kojih je  12  iz Kruševca, a po jedan iz Trstenika i Varvarina.

Prvi slučaj je registrovan u Varvarinu a radi se o lekaru starom 59 godina koji ima privatnu praksu.

Sa simptomima koji ukazuju na COVID-19 na Infektivno odeljenje kruševačke Bolnice je prebačena i doktorka iz Varvarina koja je radila zajedno sa obolelim lekarom.

 

You might also like More from author

2 Comments

  1. Maja says

    Šta je sa penzionerima koji pripadaju pod opštinu Brus? Imam svekrvu 83 godina, teško je bolesna i nepokretna a prima oko 11000 dinara. Živimo u selu kod Brzeća. Niko niti zove ni da pita kako je. Do Brusa je nemoguće otići bez pomoći komšija. Pre neki dan je imala užasne bolove, niko iz hitne pomoći iz Brusa nije hteo da dođe, kao nemaju vozilo. Kada je uspela da stigne do hitne jedva je ušla u bolnicu zbog korona virusa. Dobila je antibiotik i lek za bolove, a da nije ni pregledan na odgovarajući način da se zna zbog čega su nastali bolovi. Niti može da se leči, niti je neko obilazi da vidi u kakvom je stanju i da li joj šta treba s obzirom na visinu penzije.

  2. Milovan says

    Pa, Majo, ona nije glasač ove vlasti i kao takva nije interesantna. A i da, kojim slučajem, jeste, nije zgodna za slikanje gore u planini. Ko da lomi džipove zbog malo “poena”. Samo me zanima da li bi tako bilo da je njihova familija u tim uslovima? Ali, to nije moguće – obezbedili su oni i sebe i familiju do sedmog kolena unapred. Za nas ostale nije ostalo ništa…

Comments are closed.

Skip to content