Crédit Agricole Matiné u Nišu

Niš, 23.11.2018 – Crédit Agricole banka Srbija je danas okupila svoje klijente, predstavnike privrede, predstavnike grada Niša, javnih preduzeća, nevladinih organizacija i istaknute ličnosti Niša i niškog regiona na Crédit Agricole Matiné koktelu u restoranu hotela Regent u Nišu.

Crédit Agricole Matiné svečano je otvorio predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke u Srbiji gospodin Carlos de Cordoue koji je izrazio zadovoljstvo dobrom saradnjom banke sa niškim preduzećima i stanovništvom i najavio nove lokalne projekte.

Crédit Agricole Matiné u Nišu
Crédit Agricole Matiné u Nišu

Ovom prilikom Crédit Agricole banka uručila je zahvalnice za saradnju i društveno odgovorno poslovanje nevladinoj organizaciji ENECA sa kojom zajednički radi na promociji preduzetništva i sa kojom je, kao sponzor, učestvovala na niškom Klimatonu. Još jedan važan patrner kome se ovom prilikom Crédit Agricole banka zahvalila na saradnji je i „Banka Dobročinstva“ koja u fokus svog delovanja stavlja decu kojoj je pomoć najpotrebnija, a to je ciljna grupa koju podržava i Crédit Agricole Srbija u svojim društveno odgovornim projektima i akcijama.

Crédit Agricole banka neguje dugoročan odnos sa klijentima zasnovan na uzajamnom poverenju i fer poslovnom odnosu. CA Matiné je prilika da se u opuštenoj atomsferi izgradi prisniji odnos i da se banka zahvali svojim klijentima na do sada ostvarenoj saradnji.

Plaćeni PR

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content