CRNO-BELI PONOVO U KRUŠEVCU: Napredak bez četvorice prvotimaca

Po drugi put u samo dvadesetak dana fudbaleri Napretka će ugostiti ekipu beogradskog Partizana.

Utakmicom protiv Partizana otvaramo period od sedam dana u okviru kog ćemo odigrati tri utakmice, i tako privesti ovaj deo prvenstva kraju. U ovom momentu nama je svaki bod važan i nadam se da ćemo kroz takmičenje osvojiti dovoljan broj bodova da ostanemo u gornjem delu tabele, što bi bio veliki uspeh za tim koji je ovog proleća igrao za Napredak.

Ilić i Nemanja Petrović su povređeni, a pored njih dvojice, zbog kazne, neće nastupiti Rušević i Baha. Ekipa dobro izgleda i mislim da će dati svoj maksimum, kako protiv Partizana,tako i na preostale dve utakmice. Važno je da se istakmičimo do kraja i uz malo sreće odradimo posao koji je potreban ovom klubu u ovom momentu,” rekao je na konferenciji za novinare trener Napretka Milorad Kosanović.

Ulaznice za utakmicu Napredak-Partizan, koja se igra u nedelju 31.marta od 17:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu, puštene su u prodaju u subotu, na biletarnicama stadiona.

Radno vreme biletarnica je od 10:00 do 18:00, a cena ulaznica je: sever 200, jug 400, istok 500, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara.

Na jedan lični dokument mogu se kupiti četiri ulaznice.

Utakmica je prograšena utakmicom visokog rizika.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content