Čuvari bilborda u predizbornom periodu

0

Da bi zaštitili bilborde od predstavnika drugih političkih opcija i nezadovoljnih građana, koji ih gađaju crvenom farbom, članovi koalicije „Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom“ su zadužili aktiviste ih čuvaju.

Bilbord koalicije "Miroslav Aleksić - Zajedno sa narodom" prekriven crvenom bojom
Bilbord koalicije “Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom” prekriven crvenom bojom

Bilbordi koalicije „Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom“, koju u Trsteniku čine Narodni pokret Srbije i Socijaldemokratska stranka Srbije, u nekoliko navrata bili su na meti političkih oponenata tako da su tim povodom organizovali i konferenciju za novinare.

Ovaj vandalski čin nije samo napad na nas odbornike. Ovo je napad na naše porodice, napad na naše prijatelje i sve naše istomišljenike– rekla je portparolka koalicije Jelena Vukčević.

U izbornom štabu koalicije su nam kazali da je gađanje njihovih bilborda, nakon što su postavili čuvare, prestalo te da je predizborna kampanja poprimila mirniji tok.

NPS i SDS su Trsteniku u protekle četiri godine, u koaliciji sa socijalistima, ubedljivu većinu u lokalnoj skupštini. Srpska napredna stranka je takođe bila deo vlasti, ali je pre nekoliko meseci povukla kadrove i otišla u opoziciju.

Pre tri meseca Narodni pokret Srbije je iznajmio bilbord u centru Kruševca, na zgradi Lamela, na kojem je bila fotografija Miroslava Aleksića ali je posle nekoliko dana stiglo rešenje da se ukloni.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

fourteen + seven =

Skip to content