Čuvari bilborda u predizbornom periodu

Da bi zaštitili bilborde od predstavnika drugih političkih opcija i nezadovoljnih građana, koji ih gađaju crvenom farbom, članovi koalicije „Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom“ su zadužili aktiviste ih čuvaju.

Bilbord koalicije "Miroslav Aleksić - Zajedno sa narodom" prekriven crvenom bojom
Bilbord koalicije “Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom” prekriven crvenom bojom

Bilbordi koalicije „Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom“, koju u Trsteniku čine Narodni pokret Srbije i Socijaldemokratska stranka Srbije, u nekoliko navrata bili su na meti političkih oponenata tako da su tim povodom organizovali i konferenciju za novinare.

Ovaj vandalski čin nije samo napad na nas odbornike. Ovo je napad na naše porodice, napad na naše prijatelje i sve naše istomišljenike– rekla je portparolka koalicije Jelena Vukčević.

U izbornom štabu koalicije su nam kazali da je gađanje njihovih bilborda, nakon što su postavili čuvare, prestalo te da je predizborna kampanja poprimila mirniji tok.

NPS i SDS su Trsteniku u protekle četiri godine, u koaliciji sa socijalistima, ubedljivu većinu u lokalnoj skupštini. Srpska napredna stranka je takođe bila deo vlasti, ali je pre nekoliko meseci povukla kadrove i otišla u opoziciju.

Pre tri meseca Narodni pokret Srbije je iznajmio bilbord u centru Kruševca, na zgradi Lamela, na kojem je bila fotografija Miroslava Aleksića ali je posle nekoliko dana stiglo rešenje da se ukloni.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content