Demanti iz SO Varvarin

5

Danas nam je iz SO Varvarin, sa potpisom predsednika Skupštine opštine, stigao sledeći tekst koji, prema obavezama proisteklim iz Zakona o javnom informisanju i medijima, na ovom mestu u potpunosti prenosimo. Klik na sliku ispod vodi čitaoca do kompletnog materijala koji nam je upućen:

demanti-Varvarin
Klik na sliku vodi do kompletne informacije…

Можда вам се допадне и Више од овог аутора

5 коментара

 1. carapan каже

  У лажи су кратке ноге. Доста је више те Миленковићеве патетике и измишљотина, он је напокон постао само једна страница ружне прошлости Варварина

 2. Раденко каже

  Није реч о патетици, него чистој истини – СПС је манипулацијама, на себи својствен начин, са скоро дупло мање освојених одборника од СПО уз ширење бројних неистина о најуспешнијем председнику општине Варварин у његовој историји – Зорану Миленковићу, покушао да истисне Српски покрет обнове из власти у Варварину. Шта грађани Варварина мисле о господину Миленковићу – најбоље су показали на изборима, када је листа СПО- Зоран Миленковић освојила 33% гласова, то јест сваки трећи глас изашлих бирача на изборе!

 3. Ivan Obrež каже

  Nisam član nijedne stranke, ali kao neko ko živi u Obrežu mogu da kažem da bi SPS-u bolje bilo da ćuti. Oni su deceniju uništavali našu opštinu, opustošili je, dok nam na kraju njihova politika nije donela i bombe a nama koji ovde živimo pa i Zoranu gubitke najmilijih. Oni su stoga poslednji koji bi smeli reč da izgovore pred Zoranovom i našom žrtvom, već bi samo trebali da pognu glave i ćute. Inače, Zoran je puno uradio za 16 godina u vlasti, u tom poslu i sve druge stranke uključio da rade za dobro Opštine, među prvima u Srbiji imamo čak i elektrifikaciju polja! Jedva čekam da ozbiljni ljudi kakve ima SNS razjure ove crvene licemere i uspostave ozbiljnu i odgovornu vlast zajedno sa Zoranom i SPO, koji ovde definitivno ima odlične i sposobne ljude.

 4. Goran каже

  Uskoro će da zaćute socijalisti, kad odlete u opoziciju u Varvarinu. Svaki put posle izbora cvile da ih pobednici izbora prime u koaliciju a onda okreću leđa onima kojima je narod poklonio najveće poverenje. Već vidim da socijalisti perfidno napadaju gde stignu i SNS, a to će im se obiti o glavu. Živi bili pa videli uskoro vlast koju Varvarin zaslužuje i za koju je najviše i glasao: SNS-SPO.

  1. carapan каже

   Varvarin zasluzuje aktuelnu vlast, a skoro 70% gradjana Varvarina je glasalo protiv koalicije SPO-DS-SDS-DSS-LDP-NPS……. i ko zna koga jos. Uzalud se nadate nemogucem, nisu naprednjaci ludi da gaje zmiju u nedrima, koja ce da ih “iseli iz Varvarina”.

Оставите одговор

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.

nineteen − fourteen =

Skip to content