DERBI U KRUŠEVCU: Napredak oslabljen izlazi na megdan lideru

Derbi 12. kola igra se u Kruševcu, u nedelju,  jer vodeći Partizan dolazi na megdan Napretku.

Nismo menjali cene karata, za severnu tribinu su 200, južnu 400, istočnu 500, tribinu zapad 1 – 600 i zapad 2 – 700 dinara. Odlukom Disciplinske komisije FSS Partizanovim navijačima je zabranjen organizovan dolazak, a svim simpatizerima “crno – belih” sa klupskim obeležjima neće biti omogućen ulaz na stadion.

Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na “jug”, mogu da uđu na severnu tribinu. Apelujem na naše navijače iz Kruševca da ranije kupe karte, kako se ne bi stvarala gužva pred početak utakmice, a biće rigorozna kontrola na ulazima, i kako bi svi mogli da uđu na vreme”, kazao  je Vladimir Arsić, direktor Napretka.

Napredak će se lideru prvenstva suprostaviti sa oslabljenim timom jer su van stroja Kerkez, Kočić, Đuričković i Kunić.

Dolazi nam u goste tim koji u dosadašnjem delu prvenstva ima devet pobeda i remi sa Crvenom zvezdom. Najefikasniji su, sa prosekom od 3,3 gola po utakmici, a primili su samo tri. Mi ćemo učiniti sve da pružimo maksimalan otpor, da ne odstupimo od našeg načina igre. Partizan je moćan, snažan, individualno jak.  Šta to znači, i kad igraju slabo uvek se neko pojavi, da li je to Natho, Rikardo, Marković i jednim potezom reši. I ako na taj način uđete u njhovu mašinu, jako je teško iščupati se. Bilo bi neozbiljno da kažem da idemo da pobedimo, iako nam je to želja na svakoj utakmici. Suština priče je da ćemo dati sve od sebe i niko ne treba da sumnja da ćemo igrati fudbal i da će biti zanimljivo”,  poručio je šef struke Milan Đuričić.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content