Dodeljena priznanja i nagrade najboljima u moto sportu za 2016. godinu

U organizaciji Auto-moto saveza Srbije i Moto saveza Srbije juče su u Kruševcu proglašeni najbolji takmičari u moto sportu za ovu sezonu.

Predsednik AMSS Mirko Butulija i generalni sekretar AMSS Predrag Djurdjev sa sampionima FOTO: AMSS
Predsednik AMSS Mirko Butulija i generalni sekretar AMSS Predrag Djurdjev sa sampionima FOTO: AMSS

Ovogodišnji šampioni koji su osvojili medalje za ostvarene najbolje rezultate u moto sportu su: Goran Stojanović-klasa 1000 SST, Nenad Stojanović-klasa 600 SSP, Nikola Gajić-klasa 125 SP, Draženko Tintor-klasa 1000 Formula, Milan Lovrić-klasa 600 Formula, Aleksa Milosavljević-klasa MX65, Janko Railić-klasa MX85, Nenad Petrović-klasa MX2 i MX Junior, Branko Antić-klasa MX1, Viktor Lang-klasa MX3, Dragiša Stanković-klasa MX Senior i Nemanja Petrić-klasa MXB.

Auto-moto savez Srbije nastavlja da radi na afirmaciji moto sporta u Srbiji, a veliki broj uspešno organizovanih domaćih i međunarodnih takmičenja u ovoj sezoni, dovoljno govore o napretku koji smo ostvarili. Tu su i stipendije za najbolje mlade nade, koji će uz podršku AMSS moći da nastave svoj put ka ostvarivanju najboljih rezultata. Ipak, bez obzira što je ovde reč o profesionalcima, mislim da je važno istaći i to da ćemo uvek nastojati da oni najpre budu bezbedni, na takmičenjima, i u svakodnevnom saobraćaju, kroz brojne preventivno bezbednosne akcije koje AMSS organizuje i na kojima će nastaviti da radi i ubuduće“, rekao je predsednik AMSS Mirko Butulija.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content