Formiran gradski odbor Republikanske stranke

0

Republikanska stranka je formirala Gradski odbor u Kruševcu na čijem čelu je odbornik Predrag Petronijević.

Na izbornoj skupštini, održanoj u hotelu “Rubin”, izabrano je petoro potpredsednika: Miroslav Stevšić, Vesna Jovanović, Gordana Tomić, Srđan Karajović i Vesna Raković.

Puna sala je dokaz da je Kruševac spreman za promene. Svi koji žele da se suprotstave uništavanju našeg grada su dobrodošli u Republikansku stranku. Čelnici SNS u Kruševcu moraju da shvate da ovo nije grad Bratislava Gašića!“, kazao je Predrag Petronijević na konferenciji za novinare.

On se zapitao šta su to, nedavno, slavili članovi SNS-a?

Predrag Petronijević, predsednik Gradskog odbora Republikanske stranke FOTO: S.Milenković
Predrag Petronijević, predsednik Gradskog odbora Republikanske stranke FOTO: S.Milenković

Da li su slavili sedam godina uništavanja privrede, isterivanja radnika sa posla, beznađa? Samo su završili posao koji je započela prethodna vlast, zatvorili fabrike i isterali radnike”, dodao je Petronijević.

Predsednik Gradskog odbora Republikanske stranke tvrdi da neće biti ništa od najavljene investicije koja bi Kruševcu trebalo da donese 1.700 novih radnih mesta.

U poslednjih nekoliko godina prihodi porodice Gašić su višestruko uvećani! Bratislav Gašić je u televiziju, čiji je vlasnik njegova supruga, usmerio 14,3 miliona dinara. Preko ADD Production i BNZ Higijenic od grada su oteli više od 12 miliona dinara. Da smo država, kao što nismo, to bi bilo sankcionisano“, zaključio je Petronijević.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

eighteen + 12 =

Skip to content