Formiran gradski odbor Republikanske stranke

Republikanska stranka je formirala Gradski odbor u Kruševcu na čijem čelu je odbornik Predrag Petronijević.

Na izbornoj skupštini, održanoj u hotelu “Rubin”, izabrano je petoro potpredsednika: Miroslav Stevšić, Vesna Jovanović, Gordana Tomić, Srđan Karajović i Vesna Raković.

Puna sala je dokaz da je Kruševac spreman za promene. Svi koji žele da se suprotstave uništavanju našeg grada su dobrodošli u Republikansku stranku. Čelnici SNS u Kruševcu moraju da shvate da ovo nije grad Bratislava Gašića!“, kazao je Predrag Petronijević na konferenciji za novinare.

On se zapitao šta su to, nedavno, slavili članovi SNS-a?

Predrag Petronijević, predsednik Gradskog odbora Republikanske stranke FOTO: S.Milenković
Predrag Petronijević, predsednik Gradskog odbora Republikanske stranke FOTO: S.Milenković

Da li su slavili sedam godina uništavanja privrede, isterivanja radnika sa posla, beznađa? Samo su završili posao koji je započela prethodna vlast, zatvorili fabrike i isterali radnike”, dodao je Petronijević.

Predsednik Gradskog odbora Republikanske stranke tvrdi da neće biti ništa od najavljene investicije koja bi Kruševcu trebalo da donese 1.700 novih radnih mesta.

U poslednjih nekoliko godina prihodi porodice Gašić su višestruko uvećani! Bratislav Gašić je u televiziju, čiji je vlasnik njegova supruga, usmerio 14,3 miliona dinara. Preko ADD Production i BNZ Higijenic od grada su oteli više od 12 miliona dinara. Da smo država, kao što nismo, to bi bilo sankcionisano“, zaključio je Petronijević.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content