Jovanović predvodi Socijaldemokratsku stranku u Kruševcu

0

Dragan Jovanović, bivši gradonačelnik Kruševca i odbornik u Skupštini grada, novi je predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Kruševcu.

Na izbornoj skupštini Socijaldemokratske stranke u Kruševcu za potpredsednike su izabrani Zorana Petković i Goran Milenković dok je Gojko Eskić predsednik izvršnog odbora Gradskog odbora.

Od 16 članova Gradskog odbora samo je jedan stariji od mene a ja sam 1969. godište. U stranku dolaze novi, mladi ljudi. Tražimo novu šansu za sve one koji su do 2012. godine časno i pošteno obavljali javne funkcije. SDS je nova šansa za ljude koji do sada nisu imali upliva u politiku. Naravno, ovo je i nova šansa za građane, da iskažu svoje mišljenje. Bićemo veliki kritičari ove vlasti ali nećemo biti demagozi”, kazao je Dragan Jovanović.

Dragan Jovanović je novi predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Kruševcu FOTO: S.Milenković
Dragan Jovanović je novi predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Kruševcu FOTO: S.Milenković

Konstantin Samofalov, portparol SDS, je istakao da se vlast u Srbiji “kiti tuđim perjem”.

Sve što su otvorili od značajnijih projekata je započeto u vreme Borisa Tadića. Ne postoji nijedna strana investicija koju je ova vlast započela i završila do kraja“, istakao je Samofalov.

U SDS-u tvrde da se “pripremaju za izbore kad god da budu” i ističu da su pozvali na saradnju istinske opozicione stranke kao što su Narodni pokret Srbije i Zeleni Srbije a da se, trenutno, razgovara sa Liberalno-demokratskom partijom.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content