FUDBALSKI VIKEND: Lokalni derbi i okršaj Napretka sa Lučancima

Fudbalski vikend u Kruševcu otvaraju večeras od 19 sati fudbaleri Trajala i Meševa.

U 1. kolu Srpske lige biće odigran lokalni derbi između Trajala i novajlije u ligi, ekipe Meševa. Utakmica počinje u 19 sati, na Gradskom stadionu u Kruševcu.

Dan kasnije, u subotu, u istom terminu i na istom mestu, fudbaleri Napretka odmeriće snagu sa uvek neugodnom ekipom Mladosti iz Lučana.

Poraz protiv Zvezde, u prošlom kolu,  nije tragedija. Tu utakmicu treba da doživimo kao jednu lekciju iz koje izvlačimo pouke i da sve dobro nastavimo da primenjujemo i ubuduće. Predstoji nam novi, težak susret protiv Mladosti iz Lučana.

Neće nas opustiti i zavarati to što su trenutno bez bodova i poslednji na tabeli, jer u pitanju je dobar i iskusan sastav. Bili su mnogo bolji protivnik u prve dve utakmice kod kuće i samo sticajem nesrećnih okolnosti su izgubili.

Zbog toga, neophodna je maksimalna koncentracija od prvog do poslednjeg minuta. Igramo pred našim navijačima i očekujemo nova tri boda. Dobra vest je da se vraća Dejan Kerkez, od sledeće nedelje i Mlađa Stevanović“, kazao je Nikola Stojanović, pomoćnik  šefa struke Milana Đuričića.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content