HUMANITARNA PREDSTAVA: Kulturociklin pomaže Super devojčicama!

Neformalna grupa Kulturociklin izvešće 23. septembra, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac, sa početkom u 20 sati, predstavu “Kulturociklin End Call” u okviru kampanje  “Podrži Super devojčice”.

Sredstva prikupljena tokom ovog događaja biće uplaćena na namenski račun, to je jedan od načina da sugrađani i sugrađanke doprinesu da najmanje 10 devojčica u Srbiji dobije jednokratnu novčanu stipendiju u iznosu od 25.000 dinara, za razvoj talenata i veština u oblasti nauke, umetnosti i sporta.

Tim koji stoji iza kampanje “Podrži Super devojčice”, veruje da svaka devojčica u Srbiji poseduje super moći koje treba otkriti i podržati. Kada ih podržavamo da neguju svoje talente, one mogu promeniti svet na bolje!

U 2021. godini, Alternativni centar za devojke je uspeo da prikupi 431.734 hiljada dinara i na taj način obezbedi sredstva za 16 stipendija. U ovoj godini, planirano je da se prikupi najmanje 330.000 dinara čime bi se pokrili troškovi isplate i organizovanje svečane dodele stipendija. Već smo na 70 % od cilja. Do sada je prikupljeno preko 230.000 dinara.

Link ka Facebook iventu:

https://www.facebook.com/events/1085348749017159/?ref=newsfeed

O uspesima prethodne kampanje možete se informisati na sledećem linku:
https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-super-devojcice/

O načinima doniranja možete se informisati na sledećem linku:
https://www.donacije.rs/projekat/super-devojcice/

Više detalja o kampanji “Podrži Super devojčice” možete saznati na sajtu:
https://superdevojcice.org/

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content