ISKUŠENJE ZA NAPREDAK: Nadigravanje sa prvakom!

Nakon remija sa OFK Bačkom i Proleterom fudbalere Napretka očekuje najteže moguće gostovanje, aktuelnom prvaku Crvenoj zvezdi.

Utakmicu 20.kola Super lige, Napredak igra u subotu 8.decembra sa početkom u 19 časova na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arena.

Crvena zvezda je neprikosnovena u ovom prvenstvu i ostaće tako i do kraja. Rekao sam da će u 12. kolu biti prvak države, što je ona i postala, tako da idemo da odigramo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je odličan, bez obzira na vremenske prilike. Bićemo maksimalno orijentisani ka igri i želji da napravimo što je moguće bolji reultat. To nikada ne može biti u drugom planu, jer možemo i hoćemo, ali moramo biti i realni. Idemo u Beograd da se igramo” zaključio je Milorad Kosanović svoje obraćanje novinarima.

Enver Alivodić smatra da se ne pita samo Zvezda:

Sigurno je da nas očekuje teška utakmica.Zvezda ima dva tima, podjednako dobra. Mi ćemo pokušati da iskoristimo svoju šansu. Sigurno je da ne idemo da se branimo, i mislim da će biti dobra utakmica.Ni jedna ekipa koja igra protiv nas se ne pita,samo ona, pa tako ni Zvezda”, rekao je iskusni Alivodić.

FOTO: S. Simić

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content