КРЕЋЕ СУПЕР ЛИГА: Прво па Партизан!

Наредног викенда наставља се такмичење у Супер лиги Србије а Напредак у првој утакмици дочекује београдски Партизан.

Очекује нас један фудбалски празник у Крушевцу. Да ли смо спремни, волео бих да знам одговор. Оно што је извесно, све смо учинили да на време формирамо тим. На припремама у Анталији смо имали одличне услове за рад, добре противнике. Једини пех који нас је задесио је вирус, који је захватио велики број играча, али то је већ далека прошлост. Тако да са вером у оно што смо радили и оптимизмом улазимо у првенство. Наравно, Партизану се не прети и само могу да изразим наду да можемо да пружимо жесток отпор црно – белима. Шта ће нам тај жесток отпор донети, видећемо после недељних 90 минута. Сигурно да Београђани улазе у предстојећи дуел са великим опрезом, јер зна се да је Напредак знао да им направи проблеме. Сигуран сам да због тога долазе са најјачим снагама и великим мотивом. На нама је да пружимо максимум и у том случају, можемо се надати неком повољном резултату”, истакао је тренер Ђорђевић.

Утакмица Напредак – Партизан игра се у недељу, у 14.30 сати.  Све улице око стадиона биће затворене за саобраћај од 11 до 17 часова.

Контрола на улазима на стадион ће бити појачана, а навијачима Партизана са клупским обележјима није дозвољен улаз на западну трибину. Карте су у продаји од данас.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content