KRUŠEVLJANIN U DABLINU: Novi singl Đorđa Ivanovića

Kruševljanin Đorđe Ivanović alias George Ivanovich objavio je svoj novi single i spot iz Dablina, pod nazivom ‘’Don’t look at me like we’re alone’’. 

Đorđe je na ovom singlu sarađivao sa Fergal Dejvisom, koji je radio na produkciji umetnika poput Sinead O’Connor i Muse. Vokali su snimljeni u poznatom Sun studiju u kojem su pri svojim dolascima u Dablin snimali svetski poznati umetnici Eminem, Rijana i drugi.

Melanholična kombinacija Rnb i Synth Pop zvuka osvaja na prvo slušanje, u spotu ko-produkcije Đorđa Ivanovića i njegove muze Ive Kevre, i nedvosmisleno privlači.

‘’Više sam nego srećan što nastavljam da svoj rad razvijam u Dablinu. Imao sam zadovoljstvo da dobijem podršku neverovatnih ljudi i privilegija mi je da tu saradnju nastavim”, poručuje iz Dablina Đorđe Ivanović.

Rad Ivanovića se može pratiti na njegovom Youtube kanalu gde se mogu pogledati i raniji radovi koji uključuju i saradnju sa domaćim umetnicima kao što su Nikola Rokvić i Dejan Petrović, Dragan Mićanović, Lidija Vukićević i  ,naravno, Iva Kevra.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content