Kruševljanka ubijena u ataru sela Bradarac!

Gordana Josifović (44), čije beživotno telo je pronađeno 6. decembra oko 13 časova u ataru sela Bradarac kod Aleksinca, oteta je u ponedeljak po podne u dvorištu firme u kojoj je radila, u Kruševcu, javlja “Alo”.

Gordanu Josifović je, uz pretnju pištoljem, oteo bivši partner FOTO: Facebook
Gordanu Josifović je, uz pretnju pištoljem, oteo bivši partner FOTO: Facebook

Gordanu i njenog momka Miluna K. oteo je Miodrag K., sa kojim je Gordana bila više od 10 godina godina u vezi, a raskinuli su pre četiri meseca. Za njima dvojicom je policija tragala do zaključenja ovog izdanja!

Nezvanično se saznaje da je Gordana usmrćena hicem iz pištolja, iako još nema zvaničnog saopštenja policije i tužilaštva o uzroku smrti.

U ponedeljak po podne Miodrag je došao u našu ulicu „opel kadetom”, koji je pozajmio od prijatelja. Parkirao ga je desetak metara od ulazne kapije. Tačno u 16.22 došao je Milun, koji je vozio „golf 3 karavan” austrijskih tablica. Miodrag K. je munjevito ušao na zadnje sedište iza Miluna i uperio mu pištolj u glavu. Kada je Gordana izašla iz kancelarije, Miško joj je pištoljem pokazao da sedne na mesto suvozača – prepričavaju filmsku otmicu Gordanine kolege iz Tehničkog pregleda „Sara”, a prenosi “Alo”.

Kolege su odmah pozvale policiju, a potom počele da pozivaju Gordanin i Milunov broj, ali na pozive niko nije odgovarao. Kažu da su oba telefona bila dostupna još oko pola sata.

Čitave noći između ponedeljka i utorka vozili smo se po okolini Kruševca, nadajući se da ćemo ih negde naći. U utorak smo saznali da je njeno telo pronađeno u blizini Bradarca. Bila je izuzetno dobra žena i vredna radnica. Još smo u šoku zbog njene tragične sudbine – kažu kolege sa posla.

Gordana Josifović iz neuspelog braka ima 24-godišnjeg sina. Sa Miodragom K., vlasnikom servisa za reparaciju kompjuterske opreme, bila je u vezi skoro deset godina. I nakon raskida Miodrag je nastavio da joj šalje SMS-ove pozivajući je da obnove vezu. Pre dva meseca Gordana je započela vezu sa Milunom K. iz sela Lazarevac kod Kruševca, koji više od 25 godina radi kao gastarbajter u Austriji.

Bila je srećna u novoj vezi. Milun je radio u nekom hotelu i planirali su da i Goca pođe sa njim i da je zaposli – pričaju njihovi prijatelji.

Gordanino telo pronašao je poljoprivrednik iz Mozgova N. P. kada je krenuo da ore njivu.

Bila je okrenuta licem ka zemlji, tridesetak metara od asfaltnog puta u prvoj brazdi. Na rukama sam video četiri burme, duge nokte i tragove krvi. Ruke su bile zgrčene. Pošto nisam imao telefon kod sebe, otrčao sam odmah u susedno selo Bradarac da pozovem policiju – kaže N. P., koga je prizor potresao.

Što su se Gordana i Milun više zbližavali to je Miodrag K. postajao očajniji i agresivniji. Po kafanama u koje je izlazio pričao je kako je napisao oproštajno pismo i kako će ubiti prvo Gordanu i Miluna, a potom i sebe. Prošlog petka je od prijatelja pozajmio „opel kadet”, kao što je činio i ranije, uz objašnjenje da mu treba da završi „neke poslove”, a potom i da u nedelju ode do Niša.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content