Krvava bajka u Obrežu: Braneći oca izbo nasilnika!

U noći između nedelje i ponedeljka, u kafani “Letnja bajka” u centru Obreža, došlo je do obračuna u kojem je ozbiljne povrede zadobio Boban Đurđević Đuđa (36) iz ovog sela. Njemu je više ubodnih rana nožem zadao Marko Ilić (24) iz Obreža.

krvavi nož
Incident se dogodio u kafani koja je vlasništvo porodice Ilić. Đurđević je bio gost u kafani. Prema rečima očevidaca nakon što mu je pevačica otpevala nekoliko pesama počeo je da joj dobacuje jer je otišla da ispuni muzičku želju drugog gosta. Dragiša Ilić, vlasnik kafane, ga je nekoliko puta upozorio da prestane sa nedoličnim ponašanjem nakon čega ga je Đurđević udario pesnicom u glavu.
U metežu koji je nastao Marko Ilić, Dragišin sin, je uzeo nož i Đurđeviću zadao više ubodnih rana u predelu glave i grudi. Povređeni je odmah transportovan u kruševačku Opštu bolnicu. Na odeljenju Intenzivne nege povrede su mu sanirane i u ponedeljak popodne je sanitetom upućen na Neurohiruršku kliniku u Nišu kako bi specijalisti pratili njegovo zdravstveno stanje a posebno tešku povredu lobanje. U ovom trenutku lekari ne mogu da daju prognoze o zdravstvenom stanju Đurđevića.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Varvarinu su, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja do 48 sati Marku Iliću (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.
– Stanovnici Obreža će organizovati potpisivanje peticije za Marka Ilića. Momak nije ni mrava zgazio. Reč je o vrednoj porodici koja se bavi izradom ograda a imaju i kafanu. Đurđević je u više navrata bio akter pucnjava i tuča. – kažu stanovnici Obreža sa kojima smo razgovarali.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content