Kursevi engleskog i nemačkog jezika

Već od malih nogu današnja deca pohađaju brojne dodatne aktivnosti. I dok je ranije bilo uobičajeno da budu usmereni samo na sport, danas je sve više mališana koji pohađaju muzičku školu, kurs engleskog jezika za decu, školu glume i druge aktivnosti.

Ne tako retko se dogodi i da roditelji, odnosno zakonski staratelji dece u tome preteraju, pa decu upisuju na brojne aktivnosti, ne dajući im tako ppriliku da se posvete onome što žele.

Mnogi od njih su mišljenja da dete treba da isproba što više zabavnih, edukativnih i sportskih aktivnosti, ne razmišljajući baš preterano o tome koliko je to najpre za dete naporno.

Ipak, ono u čemu su gotovo svi roditelji danas saglasni jeste da je učenje stranih jezika izuzetno značajno, kao i da bi deca trebalo da treniraju neki sport.

Nekako sasvim logično i očekivano, kada su u pitanju strani jezici, izbor biva usmeren na engleski. I ništa to nije čudno kada se uzme u obzir da je u pitanju jezik, čije poznavanje će i te kako značiti mališanima u budućem životu, ali i u radu. Tim pre što će kasnije, ako to budu želeli, moći i da polažu specijalizovane ispite i postanu vlasnici nekog od priznatih sertifikata o poznavanju engleskog jezika. A nema nikakve sumnje da će im to značiti i kada budu pokušavali da pronađu zaposlenje.

Bilo kako bilo, sve i da kasnije ne odluče da polažu te ispite, nema nikakve sumnje da će im kursevi engleskog jezika za decu, koje organizuje Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac omogućiti da se na najbolji mogući način upoznaju sa jezikom, koji mogu koristiti u različitim prilikama i širom sveta.

S obzirom na to da je poznato da deca u različitim uzrastima prihvataju znanja na drugačiji način, to se stručnjaci u ovoj školi trude da gradivo predviđeno nastavnim programom maksimalno prilagode uzrastu članova konkretne grupe.

Predviđeno je da nastava bude organizovana dva puta u toku sedmice, u trajanju od po 55 minuta. Nastava se, za sada organizuje u prostorijama škole, koje se nalaze na adresi Majke Jugovića 43/2, a uz maksimalno poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Mališani će u grupama, koje broje po desetak polaznika imati mogućnost da savladaju znanja predviđena programom, uz maksimalno prilagođavanje njihovim potrebama u određenom uzrastu.

Ono što će posebno oduševiti sve roditelje, koji su zainteresovani za kurs engleskog jezika za decu jeste cena, koja važi za izuzetno povoljnu. Ali to nije sve što Škola stranih jezika Akademije Oxford nudi najmlađim polaznicima. Redovna cena je 1.600 dinara na mesečnom nivou, dok je za prvu septembarsku ratu odobren popust od čak 50 %. Sve to se odnosi na najmlađe polaznike bilo kog uzrasta, ali ne i na specijalizovani, Cambridge program, koji traje ukupno 10 meseci i košta 2.000 na mesečnom nivou.

Prijavljivanje je moguće izvršiti svakog radnog dana u periodu od 08 do 17 h i subotom između 09 i 14 h direktno u školi ili preko mejl adrese krusevac@akademijaoxford.com kao i na brojeve telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584.

Ne propustite ovu fenomenalnu priliku i omogućite detetu da od najboljih stiče znanja i upoznaje lepote engleskog jezika!

Kurs nemačkog jezika

Učenje jezika u što ranijem uzrastu je poželjno i sa tim su saglasni svi stručnjaci. Međutim, od roditelja, odnosno staratelja mališana se svakako očekuje da procene ne samo kada je pravi trenutak da dete počne da uči neki strani jezik, nego i da donese odluku o tome koji bi to trebalo da bude jezik.

Nema nikakve sumnje da je engleski jezik u tom smislu najtraženiji, iako ni kursevi nemačkog jezika za decu nisu ništa manje posećeni. Prosto detetu treba omogućiti da se upozna sa različitim stranim jezicima, jer će mu sasvim sigurno u budućnosti to biti od koristi. Tim pre, ukoliko se roditelji odluče za opciju da dete uči od stručnjaka, koji su usmereni upravo na rad sa najmlađima.

Iz tog razloga Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac posebnu pažnju obraća kako na pripremu programa, koji se u potpunosti usklađuje sa uzrastom deteta, tako isto i na odabir stručnog kadra. U tom smislu, svi koji su zaduženi da vode kurs nemačkog jezika za decu imaju dovoljno radnog iskustva iza sebe i to upravo sa najmlađim polaznicima. A sve to dalje znači da se predavači trude ne samo da na maksimalno kvalitetan način prezentuju gradivo, koje je predviđeno za konkretni uzrast, nego i da celokupnu nastavu usklade sa potrebama, ali i mogućnostima dece u tom uzrastu.

Upravo iz tog razloga bi roditelji trebalo da budu potpuno rasterećeni, jer njihovi mališani imaju priliku da usvajaju znanja predviđena programom baš onako kako im u tom uzrastu odgovara.

Samim tim što je sasvim jasno da Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac i te kako obraća pažnju na potrebe svojih polaznika, a posebno najmlađih, to omogućuje i njihovim roditeljima određene benefite. Naime, ne samo da je cena od 1.600 dinara, koliko je potrebno izdvojiti na mesečnom nivou za kurs nemačkog jezika za decu, i više nego povoljna, nego je roditeljima omogućeno i da ostvare popust od čak 50 % na prvu, septembarsku ratu.

Prema trenutno aktuelnoj situaciji i u skladu sa propisanim merama se za sada kursevi nemačkog jezika za decu organizuju u prostorijama škole, na adresi Majke Jugovića broj 43/2, u Kruševcu. U jednoj grupi je prisutno desetak polaznika, a predviđena je dinamika od dva časa na nedeljnom nivou, u trajanju od po 55 minuta.

U toku radnih dana, u periodu između 08 i 17 h, kao i subotom od 09 do 14 h ili na brojeve telefona 037 20 29 20 i 069 10 90 584 ili direktno u školi, svi zainteresovani roditelji, odnosno staratelji mogu izvršiti prijavljivanje. Takođe, na mejl adresu krusevac@akademijaoxford.com mogu poslati osnovne informacije o polazniku i na taj način izvršiti prijavljivanje.

Nakon što grupa od predviđenog broja članova bude bila formirana, svi će biti blagovremeno informisani o tačnom datumu početka nastave, kao i o terminima.

Omogućite svojim mališanima da savladaju nemački jezik, učeći ga sa svojim vršnjacima, kroz aktivnosti koje su maksimalno prilagođene njihovim potrebama, ali i mogućnostima u određenom uzrastu!

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content