LJiljani Stjepanović uručena “Belovodska rozeta”

Dramskoj umetnici iz Beograda LJiljani Stjepanović uručena je “Belovodska rozeta”  na završnoj večeri kulturne manifestacija.

Besedu o ovogodišnjoj dobitnici “Belovodske rozete”  govorio je Radoš Bajić, glumac, reditelj i idejni tvorac  serije „Selo gori, a baba se češlja“ u kojoj LJiljana Stjepanović tumači lik Radojke.

Ljiljana Stjepanović sa Belovodskom rozetom FOTO: S. Milenković
Ljiljana Stjepanović sa Belovodskom rozetom FOTO: S. Milenković

Ljiljana je ovu nagradu apsolutno zaslužila, jer je svojom maestralnom ulogom u ovom serijalu pokazala sve najlepše što srpska majka može da uradi za svoju porodicu… Ponosan sam zbog njene nagrade možda isto kao i ona, a nadam se da će u narednom periodu imati još ovakvih velikih uloga. – rekao je Bajić.

Poznatoj glumici kameni cvet rozete, napravljen od belovodskog peščara, uručila je Vesna Lazarević, zamenica gradonačelnika Kruševca.

Biti u ovako odabranom društvu dosad nagrađenih je veliki uspeh. Osećam veliku radost što se moj rad ceni u kraju gde sam provela dosta vremena tokom snimanja serije, što se sagledao moj čitav rad tokom karijere. – rekla je LJiljana Stjepanović.

Ljiljana Stjepanović je diplomirala glumu na FDU u Beogradu, u klasi sa Radošem Bajićem, Lazarom Ristovskim, Snežanom Savić, Bogdanom Diklićem, Zlatom Petković …Prvakinja je Pozorišta na Terazijama i igrala je u mnogobrojnim televizijskim filmovima i serijama. Dobitnica je nagrade “Žanka Stokić” 2013. godine.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content