LOKALNA FONDACIJA RASINSKOG OKRUGA: Nagradni konkurs za logotip

1

Lokalna fondacija Rasinskog okruga u nastajanju raspisuje nagradni konkurs za izradu logoa fondacije.

Rok za slanje predloga je, ponedeljak, 31. jul do 17 časova. Predlog rešenja je potrebno poslati na mejl fondacijarasinskiokrug@gmail.com do naznačenog roka.

Vrednost nagrade iznosi 250 evra u bruto iznosu, a odluku o najboljem logotipu donosi tročlani/petočlani žiri.

Pravo učešća na konkursu imaju svi kreativni stvaraoci sa teritorije Republike Srbije.

Idejno rešenje logoa treba da sadržajno odgovara aktivnostima i vrednostima koje deli Lokalna fondacija Rasinskog okruga. Oblasti delovanja koje će Lokalna fondacija da podržava su akcije iz oblasti zaštite životne sredine, podrška građanskom aktivizmu, manifestacije iz oblasti kulture i umetnosti, amaterski sportski događaji, bezbedno okruženje za građane, organizovanje neformalnih edukacija.

Poželjno je da dizajn logotipa sadrži grafički element i ispis Lokalna fondacija Rasinskog okruga. Mora da bude primenjiv u različitim formatima, štampanim i digitalnim materijalima, u boji ili grayscale prikazu. Obavezan uslov jeste da logo mora biti originalni autorski rad, koji nije bio ranije korišćen. Poruka koju šalje mora biti dovoljno jasna, prepoznatljiva i upečatljiva kako bi mogla biti obeležje buduće fondacije Lokalne fondacije Rasinskog okruga.

Vrednosti za koje se zalaže Lokalna fondacija Rasinskog okruga su solidarnost, participativnost, otvorenost, dostupnost, različitost i inkluzija.

You might also like More from author

1 Comment

  1. Nikola says

    Da li su negde objavljeni rezultati konkursa?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content