ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ: Заветници и Двери наступају заједно у Крушевцу

Српска странка Заветници  и Српски покрет Двери потписали су споразум о заједничком наступу на локалним изборима у Крушевцу.

Носилац листе и кандидат за градоначелника града Крушевца ове коалиције биће дипломирани економиста  Милош Ашанин, члан ИО Српске странке Заветници.

Листа за парламентарне и локалне изборе носи назив: МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ – НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ – ДРЖАВОТВОРНА СНАГА – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери

Национално окупљање је платформа са интегритетом и озбиљним политичким циљевима. То није изборни формат за један циклус, већ парадигма за одговор на кризу у држави и друштву. Напокон Крушевац добија листу и људе који никада нису били на власти , потпуно нова снага која одлучно стоји на страну суверености Србије и Крушевца као главног града домаћинских вредности. Борићемо се за општи интерес Крушевца и Србије , савим другачије него сви до сада који су се протеклих трдесет година са јавних функција борили само за лични интерес“, наводи се у саопштењу крушевачких одбора Заветника и Двери.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content