Marko Živić o novoj seriji koju snima u Kruševcu

0

Glumac i reditelj Marko Živić otkriva detalje o autorskoj komičnoj tv seriji “Enter”, snimanoj u Kruševcu i na Kosovu.

Ova serija će se baviti sudbinom devojke iz Zubinog Potoka koja dolazi u Kruševac na studije, gde upoznaje razne ljude – ekskluzivno za “TV novosti” otkrio je Živić. – U pitanju je komedija karaktera koja prikazuje emotivne odnose među likovima.

Glumac i tvorac serije smestio je priču u svoj rodni grad sa ciljem da ispromoviše ovaj deo Srbije. Dosad je snimljeno nekoliko epizoda, a nastavak je planiran na proleće

Godinama razmišljam o tome kako su Kruševac i okolna mesta već dugo zapostavljena kad su TV formati u pitanju. Čini se da su autori podelili tržište na urbani Beograd i seoski jug Srbije – kaže Živić. – Ovim projektom želim, između ostalog, da pokažem da se i u takvim gradovima živi urbano i da i oni imaju lepote koje treba prikazati. Posle serije “Sivi dom” u Kruševcu se više od 30 godina nije ništa snimalo, a na divnom jezeru Gazivode na Kosovu i duže.

Živić je seriju krstio radnim nazivom “Enter” (“Ulaz”) i odabrao profesionalce koji će se u njemu naći. Osim Marka, tu će zaigrati glumci Ljubomir Bandović, Miloš Samolov, Ljiljana Stjepanović, Katarina Marković, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Zlata Numanagić i drugi.

Nekad je postojalo rivalstvo između kafana, a danas su kafići centar svih dešavanja. Oni su neiscrpan izvor humora i likova – kaže autor serije. – U jednom lokalu smo Miloš Samolov i ja menadžeri, a suparničku kafanu “Miličin dvor” drži Ljubomir Bandović. S obzirom na to da se ona nalazi u kompleksu Lazarica, njegov lik želi da bude car Lazar. Zamislite samo Bandovića kako priča u desetercu i ima menadžera Murata koga, naravno, kinji!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content