NAPREDAK DOČEKUJE METALAC: Trenutak istine!

U ponedeljak, u 18.30 sati, fudbaleri Napretka dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca u odlučujućoj utakmici za plasman u ple of.

Ponedeljak veče bih nazvao trenutkom istine kada je naša ekipa u pitanju. Imamo turbulentno proleće iza nas, svakako nije u skladu sa očekivanjima i mislim da su momci svesni svega. Okolnosti, bodovni saldo, sve što se dešavalo u toku prvenstva, bukvalno sve staje u tu jednu utakmicu. Kad sam došao u Napredak rekao sam da svi želimo borbu i utakmice sa najboljim klubovima u zemlji. Nasuprot tome stoji plej – aut, grčevita, teška i neizvesna borba za opstanak. Verujem da će momci protiv Metalca pokazati pravi karakter, kvalitet i reakciju kakvu svi priželjkujemo i da će, u jednoj sigurno teškoj utakmici, osvojiti tri boda i izboriti plej – of. Metalac je mlada, kompaktna ekipa, ima određenih kvaliteta, pod tenzijom je u borbi za opstanak, poput Novog Pazara, na suprotnoj strani, mi izbora, ni izgovora više nemamo. Bićemo lišeni pomoći Đuričkovića, koji se povredio u Novom Pazaru, a i dalje ne možemo da računamo na Tomića. Ostali su spremni – istakao je u najavi utakmice šef struke Zoran Milinković.

Napredak je na 8. mestu tabele sa 34 boda. Kolubara ima 34 boda ali znatno slabiju gol razliku dok Mladost i Radnik imaju po 33 boda.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content